MVO

Bij Studio CABA

Geven we om mensen

Daarom zijn wij altijd aardig tegen iedereen. Serieus, het past binnen onze cultuur als bedrijf om respectvolle, empathische en vriendelijke communicatie te hebben met onze partners, klanten en collega's.

Wij zijn een multicultureel team dat het beste haalt uit de Europese en Latijns-Amerikaanse culturele mix, waarbij we de voordelen omarmen van verschillend maar gelijk zijn, elkaar aanvullen en van elkaar leren.

Het welzijn van onze medewerkers is voor ons van groot belang. We hebben een flexibele formule, zodat ze altijd een gezonde balans hebben tussen werk en privé.
Er wordt altijd rekening gehouden met hun mening en ideeën, bij Any Image heeft iedereen inspraak.


We geven om onze planeet

Daarom proberen we elke dag onze productie zo milieuvriendelijk mogelijk te houden. Ons complete productiesysteem begint en eindigt in Nederland. Van grondstoffen tot assemblage, verpakking en verzending, we houden onze productieketen op korte afstand, om de CO2-vervuiling zoveel mogelijk te verminderen.

Zo zijn we ook zeker van het soort materialen dat we gebruiken. Al onze producten zijn gemaakt van gecertificeerd (FSC) papier en hout.
Voor elk product ontwikkelden wij een verpakking op maat, om volumeverspilling te voorkomen.
 
Wij zijn onlangs gestart met het proces van Upcycling. Dit betekent dat we materialen gebruiken van producten die we niet meer gebruiken, om nieuwe en andere producten te creëren, waardoor deze een tweede leven en een nieuwe functie krijgen.

Het is onze overtuiging dat we allemaal nog een lange weg te gaan hebben op dit gebied, maar het is ons doel en onze toewijding om elke dag te blijven verbeteren, om zo veel mogelijk bij te dragen vanuit de rol die we als bedrijf spelen.


We vinden de boodschap belangrijk

De boodschap die wij iedere dag naar buiten sturen met onze acties, producten en woorden. We denken zorgvuldig na over wat we zeggen en wat onze beelden vertellen, waarbij we altijd rekening houden met ethische waarden en principes van sociale verantwoordelijkheid.